Takk for maten vits – Samling av morsomme vitser om mat og drikke

Ser du etter en morsom takk for maten vits? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet mange morsomme vitser om mat og drikke.

En doktor hold et foredrag om næring hos det lokale biblioteket. Han sa «Hva vi putter i oss er nok til å drepe de fleste av oss som sitter her.»
«For eksempel, rødt kjøtt er forferdelig, sukker fører til høyt blodsukker og fett gir hjerteproblemer. Men den farligste mattypen man kan spise er noe helt annen. Det er en type mat som fører til uendelig sorg og lidelse i mange år fremover. Kan noen gjette hva som er det farligste av all maten vi mennesker spiser?
En eldre mann strakk hånden i været og sa, «bryllupskake?»

En kunde går inn i en restaurant og legger merke til et stort skilt på veggen som sier «5000 kroner hvis vi ikke klarer å levere bestillingen din!».
Når servitrisen ankommer bestiller mannen elefantbæsj på rugbrød. Hun noterer rolig bestillingen og spaserer inn på kjøkkenet som plutselig eksploderer i et hinsikes inferno.
Restauranteieren stormer ut av kjøkkenet, kaster fem tusenlapper på bordet og sier «Du tok meg denne gangen kamerat, men du bør vite at det er første gangen på 10 år at vi har vært tomme for rugbrød!»

Det var en gang to bananer, en var grønn og den andre var gul. En dag gjemte den grønne seg og skremte den gule. Da sa den gule:
”Du er så umoden.”

Hvorfor tok Eva en bit av det forbudte eplet?
– Fordi det smakte bedre enn Adams banan…

Hvordan viser en mann at han planlegger for fremtiden?
– Han kjøper to kasser med øl i stedet for en…

Hva tror du folk tenker når de ser at du forsyner deg så mange ganger av koldtbordet? Aner ikke. Jeg sier bare at jeg henter mer mat til deg!

Kostholdslæreren: – Hva er et balansert måltid? Eleven: – En hamburger i hver hånd.

Alle barna ventet spent på desserten unntatt Lars, han var fromasj.

To innbarkede ungkarer satt og pratet.
– Jeg kjøpte en flott kokebok engang, men den var helt umulig, så jeg har aldri hatt noe nytte av den.
– For mange flotte og kompliserte retter?
– Ja, for hver eneste en begynte med -Ta en ren bolle.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *