Morsomme brettspill – 7 morsomme brettspill som tar brettspillkvelden til nye høyder

Ser du etter tips til et morsomt brettspill til spillkvelden? Da har du kommet til riktig sted. Disse brettspillene kommer garantert til å ta brettspillkvelden til nye høyder, og er perfekte å ta med når du skal på hyttetur med venner eller på påskeferie med familien.

1. Brunost, langrenn og lusekofte – spørrespill

Er du typisk norsk? Da har du et fortrinn i dette underholdene og morsomme spillet, som setter fokus på alt det som er “typisk norsk”.

Spillet kommer med ulike spørrekort, der du taper eller vinner poeng avhengig av hvor typisk norsk du er. Skryter du for eksempel av norske popgrupper som du egentlig ikke liker når du er på ferie i utlandet? Er du mer redd for tollere enn du er for terrorister når du er ute og reiser? Da får du poeng i dette spillet!  Ellers finner du spørsmål om alt fra brunnost, grilldress og taxfree-kvoter. Dette spillet er en fin måte å bli bedre kjent med både seg selv, og familie og venner på!

Les mer om spillet, og kjøp det her. 

 

2. Det burde man jo vite!

Dette morsomme spørrespillet inneholder over 400 spørsmål som man faktisk burde vite svaret på. Gjør man ikke det, får man minuspoeng. Det er faktisk ingen mulighet til å få annet en minuspoeng i dette spillet, og den med minst minuspoeng er vinneren!
Her finner du spørsmål av typen; “Er styrbord høyre eller venstre?” “Hva heter pappaen til Pippi Langstrømpe” og “Hvor mange tegn er det meste du kan skrive på twitter?” Antall minuspoeng du får hvis du ikke klarer å svare avhenger av vanskelighetsgraden.

Les mer om spillet, og kjøp det her. 

 

 

3. Omvendtspillet Kortslutning

Dette spørrespillet har enkle spørsmål, men en vanskelig vri. Du skal alltid svare motsatt av det svaret er. Så dersom svaret er ja, må du si nei! Dette er faktisk vanskeligere enn det høres ut, og kommer garantert til å føre til mange latterbrøl hos vennegjengen.

Spillet kommer med over 1300 spørsmål, og er i samme gaten som disse “Går det an å koke ris?”, “Er aper allergisk mot bananer?”

Les mer om spillet, og kjøp det her. 

 

4. Jumbo Playing Cards

Ta kortspillet til nye høyder med disse digre spillekortene.

Hvert enkelt kort er hele 21 x 28 cm, og passer perfekt for å spille kabal for hele familien på stuegulvet eller til å lage et digert korthus til deg og alle vennene dine. Det anbefales imidlertid ikke å jukse når man spiller med disse kortene, for jammen blir det vanskelig gjemme bort et ess i ermet…

Mer informasjon om kortene finner du her. 

 

5. Drikke-sjakk

Dette sjakkspillet kommer med en vri, for hver brikke du får slått ut må du ta en shot! Dette kan være alt fra vann, saft til sterkere saker. Pass imidlertid på å ikke ha for sterke drinker, da det går omtrent en halvliter drikke på hver side.

Les mer om spillet og kjøp det her! 

 

 

 

6. Selskapsspillet “Jentekveld”

Dette spillet er perfekt dersom du har invitert mange venninner til en skikkelig jentekveld. Spørsmålene løser opp i stemningen, og gjør at dere blir bedre kjent med hverandre.

Spillet kommer med mer enn 400 morsomme og flaue spørsmål av typen: “Hva slags avgangskarakterer fikk du fra videregående?” og “Tør du, uten å se etter først for sikkerhets skyld, la alle i rommet lese dine fem sist sendte SMS-er?”

Les mer om spillet og kjøp den her.

 

7. Hvem i rommet?

I dette spillet finner du hva vennene dine egentlig tenker om deg.. .Et perfekt spill for festen eller spillkvelden med venner!

Spillet inneholder over 300 spørsmål, som er  av typen “Hvem i rommet tilbringer mest tid på Facebook?” “Hvem i rommet hadde overlevd kortest tid på en øde øy?” og “Hvem i rommet kikker i andre personers baderomsskap?”

Les mer om spillet og kjøp det her. 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *