Morsomme kopper – Samling av morsomme kopper som får frem latteren

Ser du etter morsomme kopper eller krus? Da har du kommet til riktig sted. Disse koppene får garantert frem latteren rundt kaffebordet.

1. Objektivkruset  – Morsomme kopper

morsomme krusDette morsomme kruset ser akkurat ut som et kameraobjektiv, og egner seg godt som gave til en hobby-fotograf.

Dette er en termokopp, så kaffeen din vil holde seg varm, og lokket fungerer flott som fat til en kjeks eller to.

Den tåler i tillegg oppvaskmaskin, og har stengbar åpning i lokket slik at du kan drikke uten å skru det av. Praktisk, ikke sant?

Les mer om koppen og kjøp den her. 

 

 

 

2. Tassen følelseskopp

Med disse morsomme koppene av tysk design, kan du enkelt vise omverdenen hvordan du føler deg for øyeblikket. Figurene kjenner du kanskje igjen fra youtube.

Det finnes mange forskjellige artige ansiktsuttrykk du kan velge mellom, som glisende, kyssende eller søvning.

Hva med å gi bort en kopp i gave til noen, for å vise dine følelser for vedkommende?

Les mer om de morsomme koppene, og kjøp de her. 

 

 

3. Hidden animal mug

Kaffestunden kan vel knapt bli mer spennende enn dette, mens du drikker opp teen eller kaffen din vil det plutselig dukke opp et dyr gjemt i koppens bunn.

Du kan velge mellom mange forskjellige dyr, som for eksempel hai, krokodille eller blekksprut. Hvert dyr er laget av porselen.

Tenk hvor morsomt det kan bli å overraske andre når de plutselig oppdager porselensdyret etter en slurk eller to.

Les mer om koppene og kjøp de her. 

 

4. Krus med opptaksmuligheter – Morsomme kopper

Med dette kruset med opptaksmuligheter, kan du enkelt spille inn en talemelding med mikrofonen på undersiden. Meldingen spilles automatisk av når du eller noen andre løfter kruset.

Meldingene kan være søte som “Ha en fin dag, kjære” eller morsomme som “Sett meg ned, din tulling!!” Bare fantasien setter grenser.

Les mer om dette morsomme kruset, og kjøp det her. 

5. Bakrus-koppen

Hangover Cup er den perfekte kopp for dagen derpå. Siden den er av plast, kan den ikke knuses, og det er heller ikke mulig å søle fra den. Skjelvende hender er altså ingen hindring! I tillegg har den stabile håndtak som passer perfekt for den fyllesyke, som sliter med å skulle manøvrere med et vanlig drikkeglass.

I tillegg er koppen svært romslig, og kan romme hele 1 liter av valgfri drikke! Den tåler i tillegg varme drikker opp mot 120 grader, Smart, ikke sant?

Les mer om koppen, og kjøp den her.  

 

 

6. Lionel Richie-kopp

Dersom du er fan av Lionel Richie kommer du garantert til å le av denne koppen, som er en morsom vri på den populære sangteksten “Hello, is it me you’re looking for”. I stedet står det, “Hello, is it TEA you’re looking for”, som jo er mye mer passende på en te-kopp! Koppen er i tillegg dekorert med et flott bilde av Lionel Richie, og tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Les mer om koppen og kjøp den her.

 

 

 

6. Bartekrus

Kaffe i barten? Bart i kaffen?  Nei takk! Dette kruset er løsningen. Bartebeskyttelsen på innsiden av koppen holder barten tørr og vakker. Denne koppen er rett og slett en morsom og perfekt gave til en venn med bart, eller en trøndervenn!

Les mer om koppen, og kjøp den her. 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *