Morsom nyttårshilsen – Samling av en rekke humoristiske hilsener til nyttår

Leter du etter en morsom nyttårshilsen som du kan sende til venner og familie? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme nyttårshilsner som garantert vil bringe frem latteren hos mottakeren.

Morsom nyttårshilsen

nyttårshilsen morsom

Oppe på himmelen så luftig og lett, sitter en engel på en kjempe rakett! Den er tent på og er sendt opp av meg, og engelen brøler GODT NYTTÅR til deg.

Måtte alle dine problemer vare like lenge som dine nyttårsforsetter.
– Joey Adams

Jeg har i dag overført 365 dager med lykke og glede til din konto nr. 2019. Bruk det godt! Godt nyttår!

Et godt nyttår til deg, med håp om at resten av dette og det kommende året vil by på: lite mygg, mye molte, ørret og kreps, fønvind i nakken, varmt julivær, regelmessig avføring og god matlyst. Snill omgangskrets, vettug småfuggel, god glid i senga, avbalanserte slektninger og et greit skatteoppgjør! Da skulle jeg vel ha fått med det meste. Inntil da: Ha en riktig fin kveld og et godt nyttår.

Før solen går ned for 2018, før minnene blekner, før telenettet blir overbelastet, før jeg blir full og mister mobilen ønsker jeg dere alt godt for 2009.

Alle sier jeg må ta vare på meg selv. Spise med måte, drikke med måte og elske med måte. Men hvem pokker er Måte? Ha en fin kveld og kos deg med Måte. Godt nyttår

Så nå har jeg tatt resten av rødvinsflaska, Baileys’en, akevitten, Kahula’en, resten av pakken med paralgin forte, valiumen, en boks sjokolade og de siste 8 lykkepillene. Du ANER IKKE hvor forbaska BRA jeg føler meg!! Skjønner forresten IKKE hvorfor politiet vil ha meg ned fra taket … Godt nyttår!

Happy new year! Bit early I know, but I have a list of thousands of rich and sexy people. So I thought I’d start at the bottom with the poor ugly fuckers first.

Sender en fe med en koselig beskjed. Lån ham ditt øre, så skal du få høre. Han visker forsiktig en hilsen fra oss: Godt nyttår!

GODT NYTTÅR Jeg vet det er tidlig men…..jeg har så mange vanlige og kjedelige venner…..så jeg tenkte jeg skulle begynne med de som er viktigst og som har fortjent det. PS. Legg merke til at jeg fikk meldingen før deg

Godt nytt år ditt får.

Jeg har tenkt til å bestille pizza 5 minutter før midnatt, og når de kommer med pizzaen skal jeg si at jeg bestilte jo for et helt år siden!

So this is new year, and what have you done?
Another year over, a new one just begun

En optimist er oppe fram til midnatt for å ønske det nye året velkommen. En pessimist er oppe for å forsikre seg om at det gamle året forsvinner.
– William E. Vaughan

Du er ung når du får lov til å være oppe sent på nyttårsaften. Du er voksen når du er nødt til det.
– William E. Vaughan

Det kommer ikke an på hva man spiser mellom jul og nyttår, men hva man spiser mellom nyttår og jul.
– Rolv Wesenlund

Vet du om flere morsomme nyttårshilsener? Da må du gjerne dele disse med oss i kommentarfeltet under eller på vår Facebook side 🙂

 

Tilbake til hovedsiden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *