Morsomme historier – Samling av 24 morsomme historier som får deg til å le

Morsomme historier – Side 11 av 24

En mann løper mot drosjeholdeplassen på Majorstuen i Oslo i et aldeles forferdelig regnvær. Der står en ledig drosje, og mannen hiver seg inn.
”Hvor vil du?”, spør drosjesjåføren med en sur mine.
”Jeg skal til Frognerseteren.”

Sjåføren setter drosjen i gir og kjører av gårde. Underveis finner mannen plutselig ut at han har mistet lommeboken i hastverket. Han leter febrilsk i lommene og finner til slutt en hundrings.

”Sjåfør, jeg har mistet lommeboken, men fant 100 kroner i lommen min. Kunne du være så snill og kjøre meg helt frem for 100 kroner siden været er så forferdelig?”
”Nei”, sier mannen. ”Turen til Frognerseteren koster 124 kroner.”
”Men vær så snill da. Jeg skal i et møte om 5 minutter og det regner så grusomt. Jeg lover dessuten å sende deg resterende beløp i morgen.”
”Nei”, sier mannen. ”Turen til Frognerseteren koster 124 kroner.”
”Neivel”, svarer mannen. ”Da får du kjøre meg så langt som 100 kroner rekker da, så får jeg gå resten.” Mannen går ut av drosjen når hundrelappen er kjørt opp og løper av gårde.

En uke senere kommer mannen igjen til drosjeholdeplassen. Denne gangen står det åtte drosjer og venter på tur, og i den bakerste bilen sitter hans gode venn fra forrige uke.

Mannen går bort til den første drosjen og spør hvor mye det koster til Frognerseteren?
”124 kroner”, svarer drosjesjåføren.
” Her har du 300 kroner”, sier mannen, ”124 for turen og 124 hvis vi kan kose oss litt i et skogholt underveis.” Drosjesjåføren blir rød i ansiktet og smeller rasende igjen døren:
”Kom deg vekk, ditt svin!”

Mannen går så bort til den andre drosjen i køen og spør:
”Hva koster en tur til Frognerseteren?”
”124 kroner”, er svaret.
”Her har du 300 kroner”, sier mannen. ”124 for turen og 124 hvis vi kan kose oss litt i et skogholt underveis.”
Drosjesjåføren blir rasende og brøler: ”Se og ha deg vekk! Jeg ville ikke kjørt deg om du hadde tilbudt meg tusenlapper.”

Han går til hver drosje i køen og stiller det samme spørsmålet, og alle blir rasende og sender ham vekk. Når han kommer til siste drosjen, mannen fra forrige uke, spør han:
”Hvor mye koster det til Frognerseteren?”
”Det vet du godt”, svarer mannen. ”Det koster 124 kroner.”
”Fint”, sier mannen. ”Her har du 300 kroner. 124 for turen, og 124 kroner hvis du vinker med sedlene og gliser til kollegene dine når vi kjører forbi.”

ForrigeNeste

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *